Bootstrap-ben 2 div egymás mellé, köztük margin (ferrari458)

Ha többet akarsz a témáról tudni, keresd fel ezen oldalt és ha részletesen átbogarászod jártasabb leszel a kérdésben mint én...

Szerény információim szerint az ember nem tudással születik esetleg a hajlamot örökölheti, ezért azt az élete során kell megszereznie vagy ha hajlamot sem kapott akkor kifejlesztenie, esetleg feladni a programozási tevékenységet...

Viszont ha neki álsz. akkor az eredmény nem csak attól függ, hogy milyen a képességed, hanem attól is, hogy milyen kitartó vagy, mennyi energiát fektetsz bele hanem a tanulás technikájától is.

A tanulás során soha ne röpködj a különböző területek között (HTML, CSS, JS, PHP...) hanem mindegyiket az alapoktól elkezdve egy adott elvárási szintet elérve szisztematikusan járd végig, értsd meg és tudd alkalmazni egy-egy feladat során.

Miután már több területen is elértél valamilyen szintet, az sem árt ha evvel együtt tisztában vagy a területek kapcsolatával (szerver-kliens or elemek-azonosítók-formázás-dinamika), melyiknek mi a feladata / célja / szabályrendszere és ezeket lehetőleg tartsd be és a "határokat" (saját és nyelvi) ne hágd át!