Információk


Honlap infók:
Adatok
2006. 05. 21-től

Összes látogatás:

Mai látogatás:

Összes látogató:

Mai látogató:

Aktuális látogató:

Üdvözöllek!
(3.239.76.25)
« Előző »
« látogatásod: »
(2024/02/25 - 00:36)
Oldal módosítva:
2012. 10. 17. 12:24.
BuzsákTesztek / Bioritmus

Family Team Calendar

Születési dátum kiválasztás


A választott dátum: Még nincs kiválasztva!


Iztok Strzinar Biorythm Calculator

Bioritmus


Amit a bioritmusról érdemes tudni

Mikor megszületünk három ciklus kezdődik a nulla pontról kiindulva. Életünk folyamán fizikai, érzelmi és szellemi "görbéink" ciklikusan alakulnak. A megrajzolt grafikonon a vízszintes alatt és felett lévő értékekből kiderül, hogy a mai napon milyen fizikai-szellemi és érzelmi állapotban vagyunk.

Egyesek szerint óvatos légy azon a napon, amikor valamelyik görbe negatív irányba keresztezi a nullát! Különösen akkor, ha két vagy három görbe egyszerre!

Fizikai(FIZ) ciklus

A fizikai ciklus 23 napos, és hatással van az egészségedre. Ezeken a napokon hajlamosabb lehetsz arra, hogy megbetegedj. Amennyiben ismered a kritikus napjaidat, könnyebben fel tudsz készülni az állóképességedet, kitartásodat megterhelő feladatokra.

Érzelmi(EMO) ciklus

A 28 napos érzelmi ciklus a kedélyállapotodra, a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidra hat. Egy negatív nap a magadba fordulásra hajlamosít: ilyenkor könnyen bizonytalannak érezed magad az élet dolgaival kapcsolatban.

Szellemi(INT) ciklus

A három szint közül az intellektuális-szellemi ciklus a leghosszabb: időtartama 33 nap. Hatással van a memóriádra és a gondolkodásodra, általános tanulási képességeidre. Egy negatív, kritikus nap akadályokat jelez szellemi teljesítményed terén, ha teheted, ilyenkor ne vállalkozz óriási szellemi mutatványokra!- A humor a belső éned,
csak fél a kiszabadulástól és mások mosolyától -

(anonymus)

xhtml   css   cc  

Reklámok